DE BUSINESS CLUB MET EEN EIGEN FESTIVAL
SKY IS THE LIMIT
DE BUSINESS CLUB MET EEN EIGEN FESTIVAL
SKY IS THE LIMIT
DE BUSINESS CLUB MET EEN EIGEN FESTIVAL
SKY IS THE LIMIT

The Sky is the Limit

De naam Sky is tNaamlooshe Limit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Dit is een gevleugelde uitdrukking van een goede vriend, Bjorn, helaas overleden. Bjorn was een echte zakenman, reisde voor zijn eigen bedrijf de hele wereld over. Zijn motto was “the sky is the limit”. Niks was te gek voor hem. Bjorn bracht mensen samen om de dag te plukken, om het leven te vieren. En dat doet hij nu nog steeds…

Het gedachtegoed van Bjorn is dan ook aanleiding om het festival Fields of Joy te organiseren. Zijn ongekende levenslust en plezier in het leven willen we overbrengen op zo veel mogelijk mensen. Als is het maar voor een weekendje. En een festival is daar een uitgelezen plek voor. In Twente. Zijn thuis, ons thuis.

Zijn passie voor zijn werk en ondernemerschap mogen natuurlijk ook niet onderbelicht blijven. Dus de Sky is the Limit – Business Club, waar Fields of Joy Festival als een rode draad doorheen loopt, is een logisch gevolg. We gaan met onze ambities de lucht in, naar grote hoogtes! Ga je mee?

 

Neem contact met ons op!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search